Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

NYXTA..

Αν και έχω να γράψω πολύ καιρό για κάτι ,απόψε θα αναφέρω κάτι στα γρήγορα.
Αν και δεν είμαι ξενύχτω , όταν έρχεται το βράδυ και συγκεκριμένα η ώρα που κάνω αυτά που θέλω (εκεί που τελειώνει το πρόγραμμα με τα διαβάσματα και όλα αυτά που πρέπει να διευθετηθούν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας), ηρεμώ και κατασταλάζω.Και μπορεί να ακούσω ένα τραγούδι και να καταλάβω στιγμές,συναισθήματα δικά μου ή άλλων.Για αυτό λατρεύω κάτι τέτοιες ώρες της νύχτας. Η στιγμή που αγγίζεις τις αλήθειες.Με αφορμή το παρακάτω τραγούδι , μία ακόμα αλήθεια.
Goodnight everybody.


4 σχόλια:

  1. Αϋπνίες είχες; Μήπως καταλαβαίνεις και τα συναισθήματα της Νινής, όταν την κλείνω κατά λάθος στο σαλόνι κι αποφασίζει στις 4.50 το πρωί ότι θέλει να έρθει μέσα; Τα δικά μου δεν χρειάζεται να τα μαντέψεις, είναι ολοφάνερα! Ρε τί έπαθα πρωί πρωί...!!!
    Πολλές όμορφες καλημέρες! Φιλάκιααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυπνίες όχι δεν είχα αλλά μάνα που αφήνεις το παιδί σου μονάχο ε?χαχαχαχαχα Να σε δώ τσαχπίνα μετά να πηγαίνεις για τις δουλειές που μου έλεγες :Ρ Καλημερούδια καλή μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα ΕΚΦΡΑΣΟΥ!Χάρηκα που πέρασες και από εδώ!Το τραγούδι είναι σχετικά καινούργιο.Στην αρχή δεν ήξερα ποιος ήταν ο τραγουδιστής απλά μου θύμιζε κάτι από τα παλιά.Μετά που πήρε το αυτί μου όμως ε,εντάξει OLD TIME CLASSIC,διαχρονική αξία θα έλεγα και μεστωμένος όσο δεν πάει από πείρα!
      Καλή συνέχεια και σε εσένα!!

      Διαγραφή