Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΕΝΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ!

Ναι ένα διάλειμμα γιατί τα χω παίξει ο άνθρωπος από τα διαβάσματα και τα συναφή!
Επειδή είναι η ώρα του παιδιού και η ώρα του Νουνού (δλδ η ώρα της μαλακίας :) ) αποφάσισα εγώ ο Παρθένος να σας δείξω το γραφείο μου εν ώρα εργασίας (δλδ διαβάσματος) και αλλαγής ρούχων χειμωνιάτικων και καλοκαιρινών! Μην πέσετε το ανάσκελο.Τα κάνουν αυτά και τα καλύτερα σπίτια!! χαχαχαχαχα Απλά μην πείτε πουθενά ότι έχω ωροσκόπο Κριό! :ρ


Είναι και άπλετος ο χώρος και ένοιωθα περίφημα εκείνη την ημέρα! 

Και από τα πολλά διαβάσματα και πέρα δώθε,μιας και είμεθα και ολίγον τι κατσίκια όταν μας πιάνει το δραστήριον της υπόθεσης σας δείχνω κάτι που δεν υπάρχει τώρα πια,λέμε!!


Αύριο με βλέπω πρωινιάτικα να φτιάχνω άλλο,γιατί όσο να ναι το απόγιομα μας κόβει και μια λιγουρίτσα!

Επειδή όμως πάνω απ όλα νοιώθω ΆΡΧΟΝΤΑΣ 



κάπου εδώ σας αφήνω γιατί μπορώ να πω και άλλα και δεν λέει!!!
χαχαχαχαχαχα 
ΚΑΛΕΣ ΝΥΣΤΕΣ σε όλους!! :) 




2 σχόλια:

  1. Καλέ πες κι άλλα! Βάλε και 2-3 φώτος ακόμα (τις σώζω η καταχθόνια γυναίκα!) χε,χε,χε,χε! Φοβερή η τελευταία! Έλιωσα στο γέλιο!
    Το κέϊκ είναι με το αχλάδι;
    Πολλά φιλιά και καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή μου έτσι και με πιάσει μπορώ να πω πολλά!!χαχαχαχα Ναι το κέικ είναι με το αχλάδι στην απλή του μορφή....μετά πασπαλίστηκε με ζάχαρη άχνη και μπήκε και η μαρμελάδα σου...σλουρπ!!Καλή μου η τελευταία είναι όλα τα λεφτά!!Και γώ ψόφισα στο γέλιο μόλις την είδα....τι ακριβώς είπες ότι θα σώσεις?χαχαχαχαχα τα χάλια μας κρύφτα μόνο έ?αχαχαχαχα Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή