Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Ψέματα ή λάθος εντυπώσεις?


Όταν πρωτοβγήκε το videoclip δεν του έδωσα σημασία.Πολύ αρνητική εντύπωση από τα σχόλια για την κυρία Μοντάνα.Έτυχε όμως μια ημέρα και έδωσα σημασία στους στίχους του τραγουδιού.Και όσο και αν οι αρνητικοί λόγοι ακούστηκαν για την ενδυμασία της κυρίας ,ίσως μια καλύτερη ματιά στους στίχους να προσέδιδε περισσότερα θετικά σχόλια .


Αυτό πάλι το τραγούδι έτυχε να το ακούσω σε μια βόλτα προς τη Γλυφάδα.Κάπου ,σε κάποια σειρά είναι το soundtrack της. 

Γιατί έκανα post τα παραπάνω τραγούδια θα μου πεις.
Γιατί σήμερα ,(εντάξει λέω ψέματα ) εδώ και κάτι ημέρες γυροφέρνουν σκέψεις στο μυαλό μου.
Σκέψεις  όπως γιατί να σου δίνουν λάθος εντυπώσεις οι άλλοι.Γιατί ξαφνικά να τα βλέπεις όλα τόσο διαφορετικά ,ενώ μέχρι χθες όλα  ήταν τακτοποιημένα.
Και ενώ ποτέ κανένας δεν θα ξέρει πότε νοιώθεις αυτή τη θάλασσα, να ανεβαίνει κόμπος στο λαιμό και να σε πνίγει και θα είσαι εκεί μόνος να το αισθάνεσαι 
και θα γυρνάς τον κόσμο όλο και θα θες να τα νοιώσεις όλα αυτά που βλέπεις και νοιώθεις γύρω σου και μέσα σου , κανένας ποτέ δεν θα ξέρει, γιατί δεν θα έχει μάθει τι πραγματικά κουβαλάς μέσα σου.



Ίσως από τα αγαπημένα μου τραγούδια.
Για όταν ξεσπούν τα συναισθήματα και  τρικυμιάζω και δεν με χωρά τίποτα.

2 σχόλια:

  1. Με ευχαρίστηση κι αγάπη, εκτός από αλεξίπτωτο δίνω και σωσίβιο! Αν και δεν έχεις ανάγκη, έχεις βατραχοπέδιλα! Για τρελή θα με περάσουν, αλλά δεν πειράζει! Εσύ ξέρεις τί λέω!
    Φιλιά πολλά! Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ξέρω τι λές ;) Αλλά και η κουβέντα σήμερα μια χαρούλα ήταν!Σε ευχαριστώ πελύ! Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή